19 | 04 | 2024

ХОЧУТЬ ЗНАТИ ГЕТЬ УСЕ! Лідери учнівського самоврядування налагоджують нові комунікації та вбирають корисну інформацію

Тривають «Дні відкритих дверей» у різних закладах освіти, наукових, культурних установах, молодіжних центрах, які із зацікавленням відвідають лідери учнівської спільноти Дарницького району.

6 квітня нашим лідерам прийшлося розділитися на дві групи, щоб встигнути охопити всі запропоновані їм заходи. Частина представників ДПДР та ДРРС «СТРІЛА» попрямували до НПУ імені М.П. Драгоманова (вул. Пирогова, 9) на День відкритих дверей, інші – до Молодіжного центру (вул. Бориспільська, 6), де теж був День відкритих дверей.

У НПУ ім. М.П. Драгоманова, окрім ознайомлення з цим вищим закладом освіти, умовами вступу до нього та навчання, наша команда взяла участь у профорієнтаційному форумі Skill Kit, що організували @Київський молодіжний центр разом з Департаментом молоді та спорту м. Києва. Захід проводився у рамках Міського конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році.

Після зустрічі з керівництвом вишу його професорсько-викладацьким складом відбулася мотиваційна сесія після якої всі учасники форуму розійшлися за обраними темами по секціях.

Представники нашої учнівської делегації дізнавалися як обрати сферу працевлаштування, справу свого життя; як не стати жертвою маніпуляцій у виборі майбутнього місця роботи/навчання; як максимум корисно проводити час навчання у школі/університеті.

Також вони отримали цікаву і корисну інформацію про деякі професії майбутнього та як досягнути успіху у них; про емоційний інтелект та його важливість під час вибору професії; про найважливіші правила сучасного ділового етикету; про найважливіші прийоми професійного оратора тощо.

Цього дня у Молодіжному центрі (Дарниця) також гостинно зустрічали наших лідерів.

В Молодіжному центрі підлітки та молодь до 25 років безкоштовно можуть отримати інформаційно-консультаційні послуги, взяти участь у різних тематичних заняттях, семінарах, тренінгах, майстер-класах з розвитку життєвих та соціальних навичок.

У Центрі створене анти-кафе з книжками та настільними іграми для того, щоб молодь мала змогу не тільки вчитися, здобувати нові навички, але і знайомитися один з одним, спілкуватися та релаксувати разом з друзями.

Наші лідери ознайомилися у Центрі з його оснащенням, відвідали комп’ютерний клас, кабінет психолога, тренажерну залу та інші приміщення.

Лідерам була запропонована насичена різними цікавими «активностями» програма, вони передивилися відеофільм та фотоматеріали про діяльність благодійної організації «СОС Дитяче Містечко».

Також вони взяли участь у майстер-класах, тренінгах, тематичному занятті, які для них організували працівники Центру.

Діти спілкувалися з фахівцями Центру у анти-кафе, де пригостилися чаєм із смачним печивом та цукерками, грали у розвиваючі ігри.

Так, майже непомітно, але дуже корисно і цікаво пройшов цей насичений подіями день. Депутати Дитячого Парламенту та лідери «СТРІЛИ» налагодили нові контакти, отримали знання та навички, які знадобляться їм у подальшому навчанні та у повсякденному житті.

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://druo.inet.ua/images/2019/parlament/06

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Останні документи

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 20.12.2023 № 856 "Про закріплення за закладами дошкільної освіти Дарницького району міста Києва території обслуговування"

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 20.12.2023 № 856 "Про закріплення за закладами дошкільної освіти Дарницького району міста Києва території обслуговування"

Розпорядження Дарницької РДА від 04.10.2022 № 431 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Дарницького району м.Києва"

Розпорядження Дарницької РДА від 04.10.2022 # 431 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Дарницького району м.Києва". 

Наказ № 33 від 31.01.2022 Про режим роботи управління освіти Дарницької районної в місті Киеві державної адміністрації на період дії карантину

Наказ № 33 від 31.01.2022 Про режим роботи управління освіти Дарницької районної в місті Киеві державної адміністрації на період дії карантину

Наказ № 247 від 14.05.2021 "Про визначення відповідальної особи в управлінні освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за завантаження наборів даних"

Наказ № 247 від 14.05.2021 "Про визначення відповідальної особи в управлінні освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за завантаження наборів даних"

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2021 № 86 Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та школі-дитячому садку І ступеня Пролісок Дарницького район

Розпорядження Дарницької районної  в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2021 № 86 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та школі-дитячому садку І ступеня "Пролісок" Дарницького району м.Києва"

Розпорядження вд 18.02.2021 № 75 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району міста Києва територій обслуговування

Розпорядження вд 18.02.2021 № 75 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району міста Києва територій обслуговування