26 | 04 | 2024

МІС ТА МІСТЕР УЧНІВСЬКОЇ ЛІГИ КИЄВА-2018

25 березня 2018 року в новоствореному Центрі позашкільної освіти Дарницького району відбулася масштабна подія, яку з нетерпінням чекали лідери учнівського самоврядування міста Києва і яку професійно та завзято готували лідери Дарницької районної ради старшокласників «СТРІЛА» спільно з представниками Дитячого парламенту.

Міський конкурс учнівського самоврядування серед районних рад старшокласників «МІС та МІСТЕР Учнівської Ліги Києва-2018» зібрав учнів дев’яти районів столиці в актовій залі ЦПО.

Конкурсна програма була насичена: дефіле, відео-візитка, бліц-опитування, імпровізація професій, конкурс талантів. В кожному конкурсі пари-учасники мали представити себе як найкраще, щоб стати володарем звання «МІС та МІСТЕР Учнівської Ліги Києва-2018».

Журі конкурсу у складі: продюсера дитячого центру «Зоряне сяйво» Сергія Власенка, заступника директора з виховної роботи Навчально-професійного центру «Академія мистецтва краси» Ольги Ігнашевої, хореографа, керівника гуртка ЦПО, студента Київського університету ім. Б.Грінченка Дениса Ішутіна, випускника учнівської Ліги Києва, провідного піарника розважальних закладів Києва Романа Загороднюка та методиста Центру позашкільної освіти Наталії Віхрової було досить складно оцінювати конкурсантів, адже представники кожного району столиці блискуче вправлялися з завданнями конкурсу.

У перервах глядачів розважали яскравими виступами представники Дарницької районної ради старшокласників «СТРІЛА».

За оцінками журі переможцями в номінації «МІС та МІСТЕР Інтелект» стала пара Кашич Марії та Кварцаника Григорія із Голосіївського району, а пара Скотник Христини та Сокол Дмитра із Дарницького району отримали перемогу у номінації «МІС та МІСТЕР Імпровізація».

Кращими в номінаціях «МІС та МІСТЕР Блогер» та «Артистизм» стали пара Трохимчук Анни та Циби Максима із Дніпровського району та пара Данилова Оксана і Сукалін Богдан із Деснянського району відповідно. У номінації «МІС та МІСТЕР Креатив» перемогу отримала пара у складі: Тимошенко Олександри та Опанасенко Андрія із Святошинського району. Звання «Грація» та «Впевненість» удостоєні пари Снитко Маргарити та Кушніренка Артема і Лаврик Катерини та Самари Максима із Печерського та Оболонського районів відповідно.

Звання «ВІЦЕ-МІС та ВІЦЕ-МІСТЕР УЛК» отримала пара із Шевченківського району у складі: Бардашевської Анастасії та Ященка Андрія. Переможцями конкурсу стали представники Подільського району Козачанська Тетяна та Савченко Дмитро, які отримали титул «МІС та МІСТЕР Учнівської Ліги Києва–2018».

Наприкінці конкурсної програми усіх учасників святкового дійства чекала дискотека. Кожен з присутніх міг зробити фото у цікавих фотозонах, які підготували лідери учнівського самоврядування Дарниці.

Організатори конкурсу Дарницька районна рада старшокласників «СТРІЛА», Дитячий парламент Дарницького району, Центр позашкільної освіти Дарницького району, Навчально-професійний центр «Академія мистецтва краси» дякують усім учасникам та їх керівникам у районах за змістовну підготовку до заходу.

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - https://druo.inet.ua/images/2018/parlament/07

Петро Волошин, заступник директора ЦПО Дарницького району з навчально-методичної роботи

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Останні документи

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 20.12.2023 № 856 "Про закріплення за закладами дошкільної освіти Дарницького району міста Києва території обслуговування"

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 20.12.2023 № 856 "Про закріплення за закладами дошкільної освіти Дарницького району міста Києва території обслуговування"

Розпорядження Дарницької РДА від 04.10.2022 № 431 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Дарницького району м.Києва"

Розпорядження Дарницької РДА від 04.10.2022 # 431 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Дарницького району м.Києва". 

Наказ № 33 від 31.01.2022 Про режим роботи управління освіти Дарницької районної в місті Киеві державної адміністрації на період дії карантину

Наказ № 33 від 31.01.2022 Про режим роботи управління освіти Дарницької районної в місті Киеві державної адміністрації на період дії карантину

Наказ № 247 від 14.05.2021 "Про визначення відповідальної особи в управлінні освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за завантаження наборів даних"

Наказ № 247 від 14.05.2021 "Про визначення відповідальної особи в управлінні освіти Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за завантаження наборів даних"

Розпорядження Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2021 № 86 Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та школі-дитячому садку І ступеня Пролісок Дарницького район

Розпорядження Дарницької районної  в місті Києві державної адміністрації від 23.02.2021 № 86 "Про визначення розміру плати для батьків за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти та школі-дитячому садку І ступеня "Пролісок" Дарницького району м.Києва"

Розпорядження вд 18.02.2021 № 75 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району міста Києва територій обслуговування

Розпорядження вд 18.02.2021 № 75 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району міста Києва територій обслуговування