16 | 08 | 2018

Прес-реліз про проведення квест-гри: «Європейські перегони»

Моя любов до Вітчизни
не примушує мене заплющувати очі
на досягнення іноземців.
Навпаки, я чим більш намагаюся збагатити мою країну
скарбами, здобутими не з її надр.
ВОЛЬТЕР

20 травня 2016 року в спеціалізованій школі № 291 Майстренко Світлана Григорівна, заступник директора  провела квест-гру серед учнів 9-х класів «Європейські перегони», яка присвячена Дню Європи в Україні.

Мета заходу: сформувати розуміння єдиного Європейського простору та ролі в ньому України, розширити знання про ЄС, розвивати громадянську позицію, почуття відповідальності за спільне майбутнє європейського простору.

Епіграфом тематичного заходу став вислів:

«В Європі живуть…могутні країни,
І бажає вступити в Союз Україна.
Ми – держава незламних людей,
Маємо безліч пропозицій, цікавих ідей.
Сміливо дивімось у майбуття,
Цікаве й щасливе творімо життя!».

На початку гри, ведучі ознайомили всіх присутніх з правилами квесту. У фойє школи розташувалось вісім станцій, на кожній станції інструктори давали по три запитання командам-учасниками гри. За умов успішного виконання не менше одного завдання учасники отримували винагороду – літеру слогану, який треба скласти у кінці гри.

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://druo.inet.ua/images//2016/05/23/eu

В кінці квесту команди склали салоган: «Україна – це Європа!». Команда-переможець отримала право на урочистий запуск повітряних кульок, які були символічними листами до Європи.

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Останні документи

Наказ № 216 від 24.05.2018 Про організацію відпочинку дітей у таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі закладів освіти Дарницького району у 2018 році

Розпорядження №178 від 22.03.2018 Про закріплення за закладами загальної середньої освіти Дарницького району м. Києва території обслуговування